The effect of Krill oil supplementation on blood glucose levels in alloxan-induced hyperglycemic rats

Contenido principal del artículo

Nesyana Nurmadilla
Anastasia Nugraha Pratiwi
Aryanti Bamahry
Nevi Sulvita
Yani Sodiqah

Resumen

Introduction: Hyperglycemia is a condition associated with long-term complications and damage of multiple susceptible organs, including the eye, kidney, nerve, and heart. Krill oil contains astaxanthin, which is an antioxidant that acts to fight free radicals. The study aims to determine the effect of krill oil supplementation on blood glucose levels of alloxan-induced hyperglycemic rats.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Detalles del artículo

Cómo citar
Nurmadilla, N., Nugraha Pratiwi, A., Bamahry, A., Sulvita, N., & Sodiqah, Y. (2021). The effect of Krill oil supplementation on blood glucose levels in alloxan-induced hyperglycemic rats. Gaceta Médica De Caracas, 129(4), 871–876. Recuperado a partir de http://saber.ucv.ve/ojs/index.php/rev_gmc/article/view/23349
Sección
ARTÍCULOS ORIGINALES

Artículos similares

También puede {advancedSearchLink} para este artículo.